TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un, Ticaret Bakanı olarak AK Parti'den Samsun Milletvekili Adayı olduğu günlerde gündeme getirip, yapımı için büyük çaba harcadığı Adli Tıp Kurumu'nun temeli, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da katılacağı törenle bugün atılacak.

10 DÖNÜM ALANA KURULACAK

Dr. Mehmet  Muş'un, milletvekili adayı olduğu dönemde, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine gündeme getirerek.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesinden sonra yatırım programına alınan Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı, İlkadım İlçesi Kuşçulu Mahallesi'ndeki 10 dönüm alan üzerine inşa edilecek. 

VATANDAŞIN SIKINTISI VARDI

Bugün saat 13.00'de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da katılımıyla temeli atılacak Adli Tıp Kurumu'nun 500 gün sonra tamamlanmasının ardından, şüpheli vakalarda hayatını kaybedenlerin cenazeleri, yakınları tarafından Trabzon'a götürülmesi ortadan kalkacak.

Samsun'da motosikletli kurye çocuğa çarptı Samsun'da motosikletli kurye çocuğa çarptı

500 GÜNDEN ERKEN BİTECEK

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş'un, Ticaret Bakanlığı yaptığı ve Samsun'dan 1. sıra adayı olduğu dönemde gündeme getirerek eski bir özel hastane binasının geçici olarak kiralanması ile başlayan süreçte müfettişler söz konusu binanın Adli Tıp Kurumu için yeterli olmadığı raporunu verdikten sonra yeni Adli Tıp Kurumu'nun yapımı Adalet Bakanlığı yatırım programına alınmıştı.

Bu arada, Adli Tıp Kurumu inşaatının programa göre 500 günde tamamlanacağı belirtilirken, Dr. Mehmet Muş'un bu süreyi daha erkene çekmek için yüklenici firma yetkililerini ikna etmeye çalıştığı da öğrenildi.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.