Samsunspor’un futbol şehitleri, 35. ölüm yıldönümlerinde  cumartesi günü törenle anılacak.

KIRMIZI-BEYAZ'IN YANINA SİYAH EKLENDİ 

20 Ocak 1989’da Malatyaspor deplasmanına giderken Havza’da yaşanan elim kaza sonucunda Teknik Direktör Nuri Asan, futbolculardan, Mete Adanır, Zoran Tomic, Muzaffer Badalıoğlu ile otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmişti. Kırmızı Beyazlı formaya siyahın eklendiği 20 Ocak 1989 kazasında hayatını kaybeden ve herkesi acıya boğan futbol şehitleri, cumartesi saat 10.00'da kabirleri başında düzenlenecek olan törenle bir kez daha anılacak.

KANAL S'DEN CANLI YAYIN

Anma tören, Kanal S televizyonun yanı sıra, Samsun Canlı Haber, Samsun gazetesi web sitelerinden, Youtube ve Facebook sayfalarından canlı olarak yayınlanacak.  

İŞTE PROGRAM

Samsunspor kafilesi, anma programı için 20 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da tesislerden çıkış yapacak. Asri Mezarlığı’nda merhum Nuri Asan ve Emin Kar’ın kabri başında toplanacak olan Samsunspor kafilesi, protokol üyeleri ve taraftarlar, burada saygı duruşunda bulunduktan sonra, kabristanlara çelenk koyup, dua edecekler. Asri Mezarlığı'ndaki anma programının ardından Kıranköy Mezarlığı'ndaki merhum Asım Özkan’ın kabri başında da tören yapılacak. Merhum Yüksel Özkan ve Tarık Kaptan’ın kabri başında da dualar edilip, çelenk bırakılacak. Ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Mete Adanır, Zonguldak’ta Muzaffer Badalıoğlu ve Sırbistan’da da Zoran Tomiç için tören yapılacak.

ELVAN İLHAN

Samsunsporlu Kingsley Schindler: "Bunu haketmedik, İyi oynadık" Samsunsporlu Kingsley Schindler: "Bunu haketmedik, İyi oynadık"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.