Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde taciz ateşi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş'ın şehit olduğunu açıkladı. Bir acı haber de Kuzey Kıbrıs'tan geldi.  Bartın'ın Balat köyü nüfusuna kayıtlı Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya’nın bir kaza sonucu şehit düştüğü bildirildi.

PENÇE KİLİT BÖLGESİ'NDEN ACI HABER

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize 21 Haziran 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Sercan Baş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

KUZEY KIBRIS'TAN ACI HABER

Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya’nın şehit düştüğü belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 39’uncu Mekanize Tümeninde görevli Bartın Balat köyü nüfusuna kayıtlı Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya 21 Haziran 2022 tarihinde görevi sırasında yaşanan elim kaza sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştür. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı dileriz.”

Öte yandan Balat köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Özkaya'nın evli olduğu öğrenildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.