Antalyaspor hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da teknik direktör Eyüp Arın, matematiksel olarak ligde kalana kadar maçları aynı derecede ciddi gördüklerini söyledi.
PTT 1. Lig’in 32. haftasında pazartesi günü sahasında Antalyaspor’la oynayacak olan Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Eyüp Arın, hedeflerinin kalan maçları kazanarak sıralamada en iyi yere gelmek olduğunu belirterek, "Önümüzdeki haftalarda rahatlayarak genç oyuncularımıza şans vermek istiyoruz. Fakat henüz resmi olarak ligde kalmadık. Matematiksel olarak ligde kalana kadar maçları aynı derecede ciddi görüyoruz" dedi.
Bu hafta konuk edecekleri Antalyaspor müsabakasının diğer maçların sonucuna göre rakipleri ve kendileri adına önem kazanacak bir maç olabileceğini ifade eden Arın, "Tiago cezalı olduğu için Ahmet Dereli’de sakat olduğu için pazartesi günü forma giyemeyecek. Abdullah ve Cem’in tedavileri devam ediyor. Kendi sahamızdaki iyi oyun ve puan serisini sürdürmek istiyoruz" diye konuşu.
AHMET DERELİ SAKATLANDI
Pazartesi günü kendi evinde Antalyaspor’u konuk edecek olan Adanaspor U-21 takımı ile taktik çift kale maç oynadı. Teknik direktör Eyüp Arın tüm oyuncularına şans verirken sakatlıkları bulunan Abdullah Karmil ve Cem maçta görev yapamadılar. Maçın ikinci yarısında arka adalesinde ağrı hisseden Ahmet Dereli çalışmayı yarım bıraktı. Tedavisine hemen başlanan Ahmet’in Antalyaspor karşısında takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.
TRİBÜN KAPATMA CEZASI
Bu arada, PFDK tarafından Kayserispor maçında yapılan kötü ve çirkin tezahürattan dolayı maraton ve kapalı tribünlere seyirci alınamayacağını açıkladı. Buna göre Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası Muharrem Gülergin tribününe taraftar girişi yapılacak. Kayserispor maçında maraton ve kapalı tribünde yer alan turuncu- beyazlı taraftarların Passoligleri bir maçlık bloke edilecek ve Antalyaspor maçında 5 Ocak Fatih Terim Stadı’na girişlerine izin verilmeyecek.
Antalyaspor maçında bilet fiyatları Güney Kale ve Kuzey Kale Arkası 5 TL’den Passolig internet sitesinde satışa sunuldu.