AK Parti Kula Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeli kongrede Kamil Aytan başkanlığa seçildi.
AK Parti Kula Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ne AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, AK Parti Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özkan, AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Ömer Faruk Kiralı,belediye meclis üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Kula Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Kamil Aytan, kongrede yaptığı konuşmada yaşanan sürecin hayırlı olmasını dileyerek, “Benden önceki gençlik kolları başkanı Akif Şentürk’e ve sizlere bu davaya verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar gençlik kollarında emeği geçmiş tüm arkadaşlarımızı saygıyla anıyorum. AK Parti kadrosunun içinde yer almaktan onur ve gurur duyuyorum. Kula için güzel bir gelecek ve davamız için durmak yok yola devam” dedi.
Kongrede konuşan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık da, “Kamil Aytan ve yönetimine başarılar diliyorum. Gençlik kolları olarak bugüne kadar var gücü ile çalışan eski gençlik kolları başkanımız Akif Şentürk ve ekibine de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tek liste ile gidilen seçimde 400 delegeden 231 delegenin oyunu alan Aytan, başkanlığına seçildi. Kongrede eski başkan Akif Şentürk’e ilçe başkanı Ahmet Palabıyık tarafından plaket takdim edildi.