AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti eski İl Başkanı Yunus Baydar’ı ziyaret etti.
AK Parti Ardahan Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili aday adayı Orhan Atalay ve beraberindeki heyet, Ak Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Yunus Baydar’ı şahsına ait seçim bürosunda ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Atalay ziyaret esnasında yapmış olduğu açıklamada “ Eski İl Başkanımız ve 25. Dönem Ak Parti Ardahan Milletvekili aday adayımız Yunus beyi çıkmış olduğu bu yolda tebrik ediyor, hayırlı olsun diyorum. Vekilliğim sırasında birlikte çalışmaktan çok zevk aldığım ve Ardahan’daki başarılarını taktir ettiğim bir kardeşimdir. Bugün aynı davaya, aynı kulvarda hizmet etmek nasip oldu. Partimiz hizmet için bizi ve yahut diğer arkadaşlarımızdan kimi uygun görürse görsün davamıza olan bağlılığımız gereği elimizden gelenden daha fazlasını vereceğiz. Biz Ak dava sevdalıları olarak, bu davanın gönüllü neferleriyiz. Bugün bendim, yarın Yunus bey veya başka bir kardeşimiz olur. Yunus beye aday adaylığı hayırlı olsun diyor, 7 haziranda yapılacak olan Genel Seçimlerin ülkemize ve ilimize huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.
BAYDAR’DAN ATALAY’A TEŞEKKÜR
AK Parti Eski İl Başkanı ve Ak Parti Milletvekili aday adayı Yunus Baydar ise Orhan Atalay’ın ziyaretine teşekkür ederek “Sayın vekilimin ziyareti son derece mutluluk verici. Kendisinde belirttiği gibi vekilliği süresinde kendisiyle koordineli olarak çalıştık. İlimizin menfaatleri gereği büyük hizmetlere de imza attığımızı düşünüyorum. Kader bizi aynı davada ,aynı süreçte karşılaştırdı. Partimizin tasarrufu gereği sayın vekilim, ben veya başka arkadaşlarım vekil olarak aday gösterildiği taktirde, herkesin en iyi şekilde ilimize hizmet edeceğine inanıyorum. Tüm aday adaylarının amacı sevdalı olduğu dava içerisinde doğduğu, büyüdüğü ve yaşamını sürdürdüğü Ardahan’a hizmet etmek. Bundan sonra ki süreçte karar genel merkezimizin. Sayın Orhan beye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, aday adaylık sürecinin tüm aday adaylarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.