AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, “Nevruz Bayramı’nın barışa, kardeşliğe, sevgiye ve paylaşıma vesile olmasını diliyor, tüm halkımızın nevruz bayramını kutluyorum” dedi.
Nevruz’un, binlerce yıldır Asya’dan Balkanlara, Orta Doğu’dan Anadolu’ya kadar geniş bir coğrafyada yaşayanların ortak kültür zenginliğini oluşturduğuna dikkat çeken AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, “Nevruz, bu büyük coğrafyada halkları birbirine bağlayan güçlü bir kültürel bağdır. Nevruz, her kültürle bağdaşabilen bir özelliğe sahiptir. Nevruz, öfke ve şiddetin değil, sevgi, hoşgörü ve bereketin sembolü olmalıdır. Bu duygularla, Nevruz Bayramı’nın barışa, kardeşliğe, sevgiye ve paylaşıma vesile olmasını diliyor, tüm halkımızın nevruz bayramını kutluyorum” dedi.
PAZAR ESNAFI VE KERMES
AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’daki pazarı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Kozan, Antalya’ya hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, “Milletvekili olarak göreve gelirsek esnafımızın ve vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında mecliste çalışmalar yaparak sorunları çözeceğim” dedi.
Kozan daha sonra bir okulda düzenlenen kermese katıldı. Kozan, kermeste alışveriş yaparak eğitime de maddi destek verdi.