AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ak Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile yayınladığı kutlama mesajında, bayramın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Başkan Özdemir mesajın devamında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin teminatı sevgili çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke bırakmak, onları geleceğe hazırlamak hepimizin sorumluluğudur. Yarınları teslim edeceğimiz çocuklarımıza ilgi, anlayış ve sevgi göstererek her zaman hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bunun için, çocukların sağlıkları, eğitimleri ve gelecek endişelerinin olmaması en temel arzularımızdan birsidir. Ahlaklı, dürüst, vatansever olarak yetiştirilen insanlar, ülkeleri için bir teminattır. Bizde aydınlık geleceğimiz çocuklarımız için, göreve geldiğimiz günden itibaren, kentimizde her alanda yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ederek ve projelerimize yeni projeler ekleyerek çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz.
Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini ve Kozlu’muzu emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın, kendim ve teşkilatımız adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, ayrıca bugün idrak edeceğimiz Kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği, mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı gecede “Regaip Kandilinizi” en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum.”