Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Eryılmaz, ziyarette coşkulu bir şekilde karşılandı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin iddialı isimlerinden Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette partililer yoğun katılım göstererek Eryılmaz’ı coşkulu bir şekilde karşıladı. MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı ve Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuççuoğlu ziyarette hazır bulundu. MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, “Bugün yine coşkulu görkemli bir şekilde değerli bir aday adayımızı karşılamış bulunmaktayız. Çok değer verdiğim, sevdiğim dostluğuna inandığım Sayın Hasan Eryılmaz bugün burada. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.
“KAPIM HERKESE AÇIK OLMUŞTUR”
Eryılmaz da coşkulu ziyaretten dolayı partililere teşekkür ederek kendisini tanıttı ve daha önce bulunduğu görevlerden söz etti. Eryılmaz, “Bulunduğu koltuktan güç alan değil bulunduğu koltuğa güç veren bir isim oldum. Büyükşehir Belediyesi’nde aldığım görevlerde kapım herkese açık olmuştur. Kapısında sekreter bulundurmayan bir anlayışta oldum. Ben bu camianın bağrından çıkmış bir kardeşinizim. Yunusemre ilçesine en son geldim çünkü insan evine en son gelir. Önümüzde önemli bir seçim var. Vatanın bütünlüğü ve birliği için Milliyetçi Hareketi iktidar yapmak zorundayız” diye konuştu.