Geçtiğimiz aylarda Muratpaşa Belediyesi’nin meclis üyeleri ve birim müdürleriyle dostluk maçında bir araya gelen Konyaaltı Belediyesi, bu kez ev sahipliği yaptı.
Konyaaltı Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi, Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 85’inci yıldönümü nedeniyle dostluk maçı yaptı. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde oynanan dostluk maçı öncesi Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iki takıma da başarı dileklerinde bulundu.
Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ulutekin’in işaretiyle başlayan maçta, meclis üyeleri ve birim müdürleri profesyonel
futbolculara kök söktürecek bir performans ortaya koydu.
Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Hacet Kavak’ın attığı golle 1-0 olan skor, Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdür Yardımcısı Erdal Aşar’ın
golüyle 1-1 eşitlendi. İkinci yarı eşit skorla sahaya çıkan takımlar, tüm uğraşlarına rağmen eşitliği bozamadı. Maç 2-2 tamamlandı.
Saha kenarından takımına destek olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2-2 sonuçlanan maçta kazananın dostluk olduğunu söyledi. BaşkanBöcek, centilmenliğin hakim olduğu maç sonunda iki takım oyuncularına da tatlı ikram etti.