İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Afganistan’ın başkenti Kabil’deki bombalı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Atlamaz’a, şehidin Adalet Mahallesi’ndeki evine yaptığı ziyarette İlçe Yazı işleri Müdürü Cemal Köse, İlçe Müftüsü Yahya Polat ve İlkadım Yalı Camii İmamı Resul Güneş eşlik etti.
Kaymakam Turan Atlamaz, şehidin babası Hüseyin, annesi Döndü, eşi Nurgül Şengül ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Şehitlerimiz bizlerin en şereflileridir. Allah gani gani rahmet eylesin. Allah sizlere, yakınlarına sabırlar versin. Elimizden gelen herhangi bir şey olursa lütfen arayın” dedi.
Şehit babası Hüseyin Şengül ise, " Oğlum şehitlik mertebesine erdi. Her babaya, anneye nasip olmaz. O her zaman diyordu ’Baba ben şehit olacağım’ diye. Doğubayazıt’ta 4 sene görev yaptı. Kurşunlar kulağından geçti, kurtardı. Bir tek ayağı kırıldı. Oğlum Gazi Ve Şehitliği yaşadı" diye konuştu.
Ayrıca, taziye ziyaretinde İlçe Müftüsü Yahya Polat ve İlkadım Yalı Camii İmamı Resul Güneş tarafından şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ ün ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.