Kepez Belediyesi bünyesinde kurulan Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP) kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlar devam ediyor.
Kullanılmayan ya da az kullanılan eşya, giyim, ev aletlerinden oluşan yardımların toplandığı KEDAP, ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.Antalya’nın dört bir yanından yapılan yardımların toplanması ile başlayan yardım projesi ihtiyaç sahibi vatandaşların KEDAP’a gelerek ihtiyaç duydukları giyim, ev aletleri veya eşyaları almalarını sağlıyor.
KEDAP’a destek veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez sürekli göç alan bir ilçemiz. Bugün baktığımızda gelen kesimin büyük bir çoğunluğu çaresizlik ve yoksulluktan dolayı geliyor. Bunun sonucu yardıma muhtaç vatandaşımızın sayısı da artıyor. İhtiyaç sahiplerine baktığımız zaman giyim, ev aletleri veya ev eşyaları ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu görüyoruz. Bizler vatandaşlarımızın iyi gününde kötü günlerinde yanlarında olmak için bu görevlerdeyiz” dedi.
Antalya’nın dört bir tarafından yapılan yardımların KEDAP’ta toplandığı belirten Başkan Tütüncü, "Destek ve yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederken, yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 338 13 55 numaralı telefonu ararlarsa ekiplerimiz onlara ulaşırlar. KEDAP’ta 3366 aile 18 bin 569 kişiye düzenli olarak yardımlarımız devam ediyor. Kepez ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın KEDAP’tan yararlanabilmek için muhtarlarından getirecekleri ikametgah belgeleri ile kayıtlarını yaptırıp, yardımlarımızdan faydalanabilirler” şeklinde konuştu.