SAMSUN (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdürü Abidin Cüneyt Erdoğan, bundan sonra sahada daha fazla olacaklarını söyledi.

Erdoğan, Kozluk Tarım Kredi Kooperatif  Müdürü Aziz Kunduz, Kozluk Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Terme ilçesinde tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdürü Abidin Cüneyt Erdoğan, Terme Belediyesi tarafından yapılacak tarımsal projelere her türlü katkı ve desteğe hazır olduklarına vurgu yaptı.

Erdoğan, "Kooperatif müdürlüklerimizin olduğu mahallelerde yönetim kurulu üyelerimizin katkıları ile çiftçilerimizin ayağına hizmet götürmeye çalışıyoruz. Çiftçilerimiz kurumumuzun aracılığı ile kooperatiflerdeki ürünlerimizi uygun piyasa şartlarında temin edebilmektedir. Çiftçilerimizin tarım makinelerinden , gıdaya, akaryakıttan hayvansal yem ürünlerine kadar her çeşit ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu anlamda belediyenizce yapılacak tüm tarım projelerinizde aktif rol almak istiyoruz. Amacımız çiftçilerimizin içinde olduğu tüm aktivitelerde yer almak ve onların hayatlarına girmek. Bundan sonra sahada daha fazla olacağız. Çiftçilerimizin yanında daha fazla yer alacağız" dedi.

Çiftçilerin ürünlerini büyük emekler sarf ederek ürettiğini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Tarım üreticisinin desteklenmesi ülkenin gelecek nesillerine sağlık olarak yansıyacaktır. Onun için üreticiye verilen destek aynı zamanda yeni neslin sağlıklı beslenmesine verilen destektir. Bu sebeple siz kıymetli kooperatiflerimiz başta olmak üzere tüm tarımsal kurum ve derneklerimize önemli görevler düşmektedir. Proje ve tarıma katkılarınızdan dolayı sizlerin nezdinde kurumunuzu kutluyor, başarılar diliyorum. İlçemizde tarımın gelişmesi için kol kola çalışacağız" diye konuştu.