ANTALYA'da köpeği ezmemek için otomobiliyle aydınlatma direğine çarparak ölen Orhan Filiz Gençelli ile eşi Gülizar Gençelli'nin cenazeleri, toprağa verildi. Cenaze namazına Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.
Serik İlçesi'nde dün önüne çıkan köpeği ezmemek için otomobiliyle aydınlatma direğine çarparak ölen Orhan Filiz Gençelli ile eşi Gülizar Gençelli, Muratpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Gençelli çiftinin kazada yaralı kurtulan kızları Beyza, cenaze namazına tekerlekli sandalyeyle getirildi. Üzgün olduğu gözlenen Beyza ve Berna kardeşler, yakınları tarafından teselli edildi. Cenaze namazına Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Antalya milletvekilleri ile Gençelli çiftinin yakınları katıldı. Çavuşoğlu, kazada ağabey ve yengesini kaybeden Ak Parti İl Kadın Kolları eski Başkanı Ayşe Güliz Yılman'a başsağlığı diledi.
Gençelli çiftinin tabutu sevenlerinin omzunda cenaze aracına taşındı. Gençelli çifti Arapsuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI