AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, baba ocağı Maçka’nın Gürgenağaç mahallesini ziyaret etti.
Burada Bağışlı, Kiremitli ve Anayurt’tan gelen mahalle sakinlerinin sevgi seli ile karşılaşan Köseoğlu, “Sizler beni bu göreve layık görürseniz, ben de sizlere layık olmak için var gücümle çalışacağım” dedi.
Köseoğlu, seçim çalışmalarını baba ocağı olan Maçka’nın Gürgenağaç mahallesini ziyaret ederek sürdürdü. Aynı mahalleden olan AK Parti Milletvekili Adayı Prof.Dr. Nihat Tosun ile AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Halim Yılmaz’ın da katıldığı ziyarette Köseoğlu, Gürgenağaç’ın yanı sıra, Bağışlı, Kiremitli ve Anayurt’tan gelen vatandaşlarla sohbet etti. Köseoğlu, seçim çalışmaları süresince Trabzon’un 18 ilçesinin adayı ve ‘Trabzon’un Ayşe’si’ olarak yola çıktığını belirterek, “7 Haziran seçimlerinden sonra, Trabzon’un 18 ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları, belediye başkanları, kanaat önderleri ile istişareler yaparak Trabzon’u 2023’e, 2071’e hazırlayacağız” diye konuştu.
“BU TOPRAKLARIN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VAR”
Trabzon’un tek kadın ve ilk başörtülü adayı olduğunu belirten Köseoğlu , “Siyasi görüşü ne olursa olsun seçildiğimde ayrım gözetmeden herkes için, atalarımın toprakları için çalışmak boynumun borcudur. Maçka’nın, Gürgenağaç’ın yeri benim için ayrı. Bütün ailem, akrabalarım burada yaşıyor. Gürgenağaç’ın bize vereceği destek çok önemli. Bu yüzden sizler evladınıza ne kadar sahip çıkarsanız ben de Meclis’e o kadar güçlü giderim. Sizler beni bu göreve layık görürseniz, ben de sizlere layık olmak için var gücümle çalışacağım. Ben sizlerin oylarınızı almak için değil, gönüllerinize girmek için geldim” şeklinde konuştu.
GÜNNAR AKÇAABAT-DÜZKÖY YOLUNU GEZDİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Düzköy-Akçabat yolunun Şinik mevkiindeki çalışmaları yerinde inceledi. Günnar, burada yaptığı açıklamada “Yolları AK Parti hükümetlerinin yaptığını hep beraber gördük. Bu hususta yapılacak ne varsa milletimizle beraber yine AK Parti yapacaktır. Akçaabat’tan Düzköy’e kadar olan yolun ikinci etabı ihale edildi ve çalışmaları başlamıştır. Bu yol Düzköy, Şinik ve Işıklar olmak üzere üç noktadan start alacak. 119 milyon TL’ye ihale edilmiş olan bu eser 2017 tarihinde halkımızın hizmetinde olacak. Bu güzergah üzerindeki kamulaştırılmaların etüdü bitti. Şimdi ise kamulaştırmalar yapılarak vatandaşın parası ödenecek. Ayrıca, Düzköy-Kürtün yolu da programa alındı. O yol da yapılınca, Akçaabat’tan Kürtün-Erzincan ulaşımı daha kolay bir şekilde sağlanmış olacak. Bu yolları yaparsa AK Parti yapar. Milletimizin yolunu yapıyor, engelleri aşıyoruz” dedi.
Günnar, seçim programları kapsamında, ayrıca Dörtyol mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Dörtyol’un ardından Söğütlü mahallesine geçen Günnar, burada AK Parti Söğütlü Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. Söğütlü’deki açılışta Adnan Günnar, kendisi için bestelenen "Seçim" adlı şarkı ile moral buldu. Günnar ardından Şinik Mahallesi’ne mahalle halkı ile bir araya geldi.