AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi’ni ziyaretinde, “Ortadoğu ülkelerindeki yatırımcıların Türkiye’ye yatırım yapma arzusu içindeler. Bu yatırımcıları Bolu’ya davet etmenizi istiyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve partililerle birlikte MÜSİAD Bolu Şubesi’ni ziyaret etti. MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Eyüp Uzun ve işadamları tarafından karşılanan AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek yaptığı konuşmada yatırımcıları Bolu’ya davet edilmesi gerektiğini kaydetti. Coşkunyürek, “Ortadoğu’daki yatırımcıların Türkiye’de yatırım yapma arzularının olduğunu biliyoruz. Ciddi bir sermaye var ellerinde. Oradaki insanlarla ya da farklı ülkelerle irtibatlar kurulabilir. Bolu’muzun turizm alanlarını onlara iyi anlatarak, buradaki imkanları onlara sunmamız gerekiyor. Çünkü gerçekten Bolu turizm alanı ilan edildikten sonra burada olan yatırımlar ciddi derecede desteklenecek. Turizm yatırımı yapan her alanda bir destek alacak. O nedenle bu konuda da sizlere büyük bir görev düştüğü inancındayım." diye konuştu.
MÜSİAD Bolu Şubesi Başkanı Eyüp Uzun’da, "Bolu’daki işadamları ve sanayicilerin herhangi bir isteği ve talepleri doğrultusunda her türlü hizmet vermeye hazırız. 2023 yılına yönelik çalışmaları bir çınar olarak değerlendirirsek, bizlerde bunun bir dalıyız. İnşallah bu çınar ayakta duracak ve daha büyük hedeflere gidecek ve de başarılı olacak. Rabbim iyi niyetli olan herkesi başarılı kılsın" diye konuştu.