AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sungurlu ilçesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
AK Parti Sungurlu ilçe yöneticileri ile birlikte Perşembe pazarını ziyaret eden milletvekili adayı Ceritoğlu, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Partili kadın vekil adayına ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu.
Türkiye’nin atlattığı badirelere bakacak olursak, 7 Haziran seçimlerinin öneminin ortada olduğunu dile getiren Ceritoğlu, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı döneminde bir çok vesayeti ortadan kaldırdığını belirtti.
AK Parti kadrolarının memleketin hizmetkarı olmaya talip olduğunu anlatan Ceritoğlu, “Biz laf üretmeye değil, hizmet ve proje üretmeye talibiz. Bugüne kadar Çorum’u bir ve bütün olarak gördük. Hizmet gitmeyen hiçbir ilçemiz kalmadı. Biz hiç kimseyi ötekileştirmedik, siyasi düşüncesine bakmadık. Yaptığımız her hizmette insanımızı merkeze aldık. AK Parti iktidarında yapılan çalışmalarda ortada. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Yeni dönemde ülkemizi de yeni bir Anayasa ile buluşturacağız. Türkiye yeni Anayasayla birlikte ayağındaki prangadan kurtulacak” diye konuştu.