Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Tarkan Akıllı, MHP Manavgat İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu heyet ile Manavgat’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gittiği yerlerde vatandaşlarla sohbet eden Akıllı, “Hiç endişelenmeyin, MHP iktidara geliyor” dedi.
MHP Milletvekili Tarkan Akıllı MHP Antalya İl Başkanlığının belirlediği program çerçevesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Pazar gününü Manavgat ve Alanya’ya ayıran Akıllı, mevlit, asker uğurlaması ve düğün yemeklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
İlk olarak Manavgat’ta Mehmet Eren’in asker yemeğine katılan Tarkan Akıllı, buradaki ziyaretinden sonra önce Hacıobası Mahallesinde düzenlenen mevlide, sonrasında Alanya’nın Okurcular Mahallesinde Veli İnce’nin düğün yemeğinde katıldı. MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Akıllı, vatandaşlarla görüştü, onlarla sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi.
Vatandaşların geçim sıkıntısından bahsederken, sosyal hayat ve ekonomide bir iyileşme olmaması konusundaki şikayetleri dinleyen MHP Adayı Tarkan Akıllı, “Hiç endişelenmeyin, MHP iktidara geliyor ve bahsettiğiniz tüm sorunlar sona erecek” dedi. Akıllı, “Manavgat ve Alanya MHP iktidarına susamış. Hemşehrilerimiz yalnız değilsiniz ben varım, biz varız, MHP var” dedi.