İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta 12 haftadır galip gelemeyen, 7 maçtır gol atamayan ve bu sezon deplasman galibiyeti bulunmayan 19 puanlı Altay, yarın 24 puanlı Ankaragücü'ne konuk olacak.
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Ali Şükrü Beldüz yönetecek. İzmir ekibinde cezalı sağ bek Yüksel dışında eksik yok. İyileşen Kürşat ve cezası biten Mikail kadroya alınırken, Bedri Can, Orhan ve kaleci Evren kafileye dahil edilmedi. Takımı sahaya Antrenör Serdar Meriç çıkaracak.
Teknik direktör Serhat Güller'le yollarını ayırdıktan sonra hafta içinde Reha Kapsal, Levent Eriş, Levent Devrim, Besim Durmuş gibi teknik adamlarla yapılan görüşmelerden sonuç alamayan yönetim, prensip anlaşmasına vardığı Yalçın Koşukavak'a da imza attırmadı.
11 yıl Reha Kapsal'ın yardımcılığını yapan Koşukavak'ın Ankaragücü maçını seyredeceği, pazartesi günü ise sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu arada Kapsal'ın da tüm müsabakaları tribünden takip ederek siyah beyazlılara manevi destek vereceği bildirildi.