Saadet Partisi Adana Milletvekili Adayı Hamza Çalışkan, Yüreğir ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarete, Adana Milletvekili adayları ile birlikte çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
İlçe esnafını ziyaret ederek dertlerini dinleyen Çalışkan,"Esnafımız adeta kan ağlıyor. Bazıları siftah dahi yapmadan dükkan kapatıyor. Orta sınıfın maddi sıkıntı içerisinde olmasından dolayı da birçok esnaf yaptıkları işlerden para tahsil edemiyor" dedi.
Esnafın dertlerini de dinleyen Çalışkan, "Milli Görüş’ün iktidarda olduğu dönemler ülkemizde bolluk ve bereketin hakim olduğu dönemlerdir. Esnafıyla, çiftçisiyle, memuruyla, işçisiyle, emeklisiyle, toplumun her kesimi hak ettiğini almış; faiz, vergi ve borç yükü altında ezilmeden rahat bir hayat yaşamıştır. Saadet Partisi iktidara geldiğinde bunları hep birlikte, yeniden yaşayacağız" diye konuştu.
Saadet Partisi Adana Milletvekili Adayı Hamza Çalışkan, şunları kaydetti:
"İnancımız, gayretimiz ve duamız, 7 Haziran seçimlerinde, Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’ni, Allah’ın izniyle Meclis’te en güçlü şekilde temsil etmektir. Her gün kısır tartışmalara ve kavgalara sahne olan parlamentomuz, seçimlerden sonra vatandaşlar nezdinde inşallah yeniden itibar kazanacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, vekillerin ağız dalaşı yapmadığı, kavga etmediği ve milletin kendi meselelerinin konuşulduğu, gerçekten milletin kendi meclisi haline gelecektir."