Fikret Orman ve Göksel Gümüşdağ arasında kameralar önünde keyifli bir, ‘stat zirvesi’ yapıldı. İki başkanın açıklamaları ise gülüşmelere neden oldu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısının ardından Göksel Gümüşdağ ile birlikte stat sorunu konusunda, “Göksel Gümüşdağ sağ olsun Beşiktaş Camiası’na ne zaman olursa yardım etmeye çalıştı. Çok iyiliğini de gördük. Fakat tabii ki onlarda kulüpler ve kendi bir statları var. Maalesef ki Başakşehir Stadı başladığından beri çimle alakalı sorun yaşıyorlar. Bildiğim kadarıyla epey bir yatırım yaptılar saha konusunda, güneş ışığı verebilmek için. Sahalarda mümkün olduğu sürece oynayacağız, bunun bir yolu yok değil mi?” diyerek sözü Göksel Gümüşdağ’a bıraktı.
İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Fikret Orman’ın sorusuna, “Biz bunu uzun süredir istişare ediyoruz. Sahanın yeni olması, zeminin yeni olması aslında da zeminimizden memnunuz ama tabii açılışlar, Ümit millilerin maçları, hepsi üst üste gelince, çime baya yüklendik. Dolayısıyla bu anlamda çim kendini ne zaman toparlarsa biz bu konuda her zaman Beşiktaş Camiası’na yardımcı olmaya hazırız. Zemin el verirse, veririz hiçbir problem yok” dedi.
Bu açıklamanın üzerine Başkan Fikret Orman, “1 hafta sonra zemin elveriyormuş onu söyledi” demesi gülüşmelere neden oldu.