Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) Başkanı şair-yazar Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Halk Sağlığı Şube Müdürü olarak yeni atanan Uzman Doktor Aslı Melek Zeytin’i makamında ziyaret edip, başarılar diledi.
ESAB Başkanı Urfalı, ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada, "Eskişehir Halk Sağlığı Şube Müdürü olarak yeni atanan Uzman Doktor Aslı Melek Zeytin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Uzman Doktor Aslı Melek Zeytin hemşehrimiz olarak bizim gurur kaynağımızdır. Yeni görevinde, Eskişehir halkına sağlık konusunda yararlı çalışmalar yapacağı inancındayız” dedi.
Halk Sağlığı Şube Müdürü Uzman Doktor Aslı Melek Zeytin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ESAB’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Zeytin, “Eskişehir kültür ve sanat alanındaki güzel projelere imza atıyorsunuz. Bizler kurum olarak Eskişehir’de bulaşıcı olmayan hastalıklar, programlar ve kanser konusunda gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
Şair-yazar Ahmet Urfalı ve Başkan Yardımcısı yazar Mesut Acet tarafından, Halk Sağlığı Şube Müdürü Aslı Melek Zeytin’e, ESAB’ın yayınlarından olan kitaplar takdim edildi.