Aydın Ak Parti’de aday adaylığını ilk açıklayan simler arasında yer alan AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Hüseyin Turgut teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerine ilk olarak Babaocağı Karacasu’dan başlayan Turgut, gördüğü ilgiden dolayı partililere teşekkür ederek “Ulaşılabilirlik ve Samimiyet’i” düstur edindiklerini söyledi. Bir haftada 14 ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Hüseyin Turgut’un performansı siyasetçileri de hareketlendirdi.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylarından Hüseyin Turgut, parti teşkilatları ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak çalışma ekibi ile Karacasu, Kuyucak, Sultanhisar, Çine, Efeler, Kuşadası, Söke, Koçarlı, Karpuzlu, Buharkent, Bozdoğan ve Kuyucak ilçelerini ziyaret ederek partililerle hasbıhal etti.
Hüseyin Turgut’u 30 mart yerel seçimlerinden tanıdıklarını ve samimiyetine şahit olduklarını belirten partililer, kendisine 7 haziran seçimleri için başarı dileklerinde bulundular. Partililere yenileme ve değişimin siyasi sürecinin doğal sonuçlarından biri olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut, “Böyle kutsal bir göreve aday olmak bizlere gurur veriyor. İnşallah sizlerin de destekleri ile AK Partiyi Aydın’da daha da kalkındıracağız" dedi.
1977 Nazilli doğumlu olan Hüseyin Turgut, şehre olan bağlılığını sık sık dile getirirken Aydın’ın gelişiminin daha üst düzeyde olmasının gerekliliğinden bahsetti. Ziyaretlere ekibiyle birlikte gerçekleştiren Turgut, “Eğitim hayatıma 1980-85 yılları arası Zürih/İsviçre’de aldım. İlk okulu Nazilli’de bitirirken, Nazilli İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Edebiyat Fakültesi’nden (Edirne) 1999’da mezun oldum. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde Pedagoji okudum. Siyaset Bilimleri, Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler alanında master yaptım. 30 Mart 2014 Mahalli Seçimleri için,Aydın Efeler Merkez ilçeden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Sayın Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu ve Yeni Türkiye’nin inşasında yer almak için bu yola çıktık” diye konuştu.