Minopolis İstanbul, Anneler Günü’nü birbirinden renkli etkinlikle kutluyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da annelerin ücretsiz giriş yapacağı Minopolis’te sürpriz etkinlikler çocuklar kadar annelerine de keyifli anlar yaşatacak.
Bakırköy Marmara Forum’daki Minopolis Çocuk Şehri, 10 Mayıs Anneler Günü’nde çocuklarla annelerini bir araya getirecek birçok atölye çalışması ve etkinlik hazırladı. Annelerin ücretsiz giriş yapacağı Çocuklar Şehri’nde o güne özel neler yok ki! Takı tasarım atölyesinde çocuklar annelerinin isminin yazdığı bileklik yapacak ve annelerine hediye edecekler. Muffin Cafe’de ise çocuklar ve anneleri birlikte tezgaha geçecek ve kalpli kurabiye yapacak. Best FM istasyonunda ise anneleri keyifli ve eğlenceli bir aktivite bekliyor. Çocuklar DJ koltuğuna oturup anneleriyle renkli bir söyleşi yapma imkânı bulacaklar.
Tiyatro sahnesinde ise anne ve çocuk birlikte karoeke yaparak, eğlenceli zaman geçirecek. Sanat atölyesinde ise geleneksel Türk sanatlarının başında yer alan ebru yapımını anne ve çocuk birlikte gerçekleştirecek.
Minopolis’te birçok istasyonda Anneler Günü’ne özel hediyeler de cabası. Hipp, annesine en güzel mesajı yazan, Vileda sosyal medyada annesine temizlikte yardım ederken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaşan üç çocuğa hediye sepeti verecek. Koroplast ise annelere özel hazırladığı hediye poşetini verecek.
Minopolis dünyanın en cefakar insanları olan anneleri bu özel günde hediye edeceği çiçeklerle uğurlayacak.