Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, engelli bir vatandaşın akülü araba isteğini iki günde yerine getirdi. Başkan Yaralı, kendisini ziyaret ederek yürüme engelli eşi Ahmet Akman için akülü araba talebinde bulunan Nazmiye Akman’ın isteğini iki gün içinde yerine getirdi.
İlçeye bağlı Çakmaklı mahallesinde ikamet eden Akman ailesini evlerinde ziyaret eden Yaralı, beraberinde getirilen akülü arabayı Ahmet Akman’a teslim etti. Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada, “Bizler hayır işlerine vesile oluyoruz. Ailenin talebi doğrultusunda hayırlı işler yapıyoruz, bu da bizi mutlu ediyor” dedi.
“Belediye Başkanlarının yaptığı en anlamlı işlerden biri de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamaktır." diyen Başkan Yaralı, "O yüzden ben, bize ulaşan herkesin ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum. Geçtiğimiz haftalarda ihtiyacı olan vatandaşlarımızın akü, araba ve buna benzer taleplerini karşıladık. Bugün de Ahmet amcamızın akülü arabasını getirdik ve kendisine teslim ettik. Bizler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bundan sonraki süreçte de talep ve isteklerini yerine getireceğiz." diye konuştu.
Ahmet Akman ise Başkan Yaralı’ya teşekkür ederek, 5 yıl önce yüksek tansiyona bağlı geçirdiği felç nedeniyle yürüme duyusunu kaybettiğini söyledi. Geçtiğimiz yıllarda kendisine verilen akülü araba ile hayata tutunduğunu, ancak bir süre önce arabasının arızalandığını dile getiren Akman, “Eşim iki gün önce Belediyeye gidip Başkanımızdan yeni bir araba talep etmişti, sağolsun Başkanımız Hüseyin Yaralı iki gün geçmeden arabayı bizzat kendisi getirdi. Allah razı olsun. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.