Adana'da bir kişi, eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü halasının kocasını, yatak odasında tabancayla vurarak öldürdü.

"SEN BENİM EŞİMLE NASIL BİRLİKTE OLURSUN"

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi'nde 2575 Sokak 7 nolu apartmanın 7. katında meydana geldi. İddiaya göre, M.E. (41) halasının kocası İsmail B'nin (56) eşiyle ilişkisi olduğunu düşünerek sabah saat 06.00'da halasının evine gitti. M.E. zile basınca halası 7. kattan aşağıya indi. M.E. bir süre halasıyla konuştuktan sonra koşarak 7. kata çıktı. Hala kapıyı açık bıraktığı için eve girip yatak odasında olan İsmail B'nin yanına geldi. Burada karyolanın üzeride oturan İsmail B'ye "Sen benim eşimle nasıl birlikte olursun" diyerek ateş etti. İsmail B. açılan ateş sonucunda karyolaya sırt üstü düştü. Halası ise silah seslerini duyunca hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bu arada zanlı evden kaçtıktan sonra polise giderek teslim oldu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise İsmail B'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İsmail B'nin cenazesi daha sonra otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Cinayet dedektiflerinin sorguladığı zanlının, halasının kocasının eşiyle ilişkisi olduğunu bu nedenle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.