Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Recep Akdağ, seçim çalışmaları çerçevesinde, AK Parti Çüngüş ilçe teşkilatı ile Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca’yı ziyaret etti.
Akdağ, 1 Mart’ta yapılacak temayül yoklaması öncesinde partisinin merkez ve ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Çermik-Çüngüş ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe başkanları Şehmus Karamehmetoğlu ve Zülfü Hüseyin Uzun’la görüşen Recep Akdağ, Çermik ve Çüngüş’ün hak ettiği yere gelebilmesi için özel çaba sarf edeceğini söyledi.
"ÇERMİK KALE BARAJI BÖLGEYE HAYAT VERECEK"
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Recep Akdağ, 320 milyon lira yatırım maliyeti olan Çermik Kale Barajı temelinin Nisan ayında atılacağını belirterek, barajın tamamlanmasıyla bölge ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Akdağ, "Çermik, Çüngüş ve Diyarbakır’ı ekonomik açıdan hak ettiği yere getirecek iki ana etken turizm ve tarımdır. Bölgemizde bu ikisini de canlandırma imkanı mevcuttur. Termal turizm merkezi Çermik kaplıcaları Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin turizm cenneti olma yolunda ilerliyor" dedi.