AK Parti’nin 3 dönem kuralı nedeniyle 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde aday olamayan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Selendi ilçesini ziyaret ederek, partililerle buluştu.
AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz ve partililer tarafından karşılanan Tanrıverdi, partililer ile selamlaştıktan sonra parti binasında yaptığı konuşmada, milletvekilliği için bir dönem ara verse de partisi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Parti Binasına gelişinde İlçe Başkanı Muharrem Sezer’den İlçede yapılan çalışmaları dinleyen Tanrıverdi, yeni projeler ve Selendi’nin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Tanrıverdi’ye AK Parti iktidarı döneminde Selendi’de yapılan yatırımlar ve hizmetleri anlattı. 2015 Genel seçimler öncesi seçim startını verdiklerini belirten Muharrem Sezer, "Hep birlikte el ele mahalle-mahalle dolaşarak geleceğimiz için yapılan hizmetleri anlatacağız. Yaptıklarımızı anlatacağız, durmadan yola devam edeceğiz." dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise, "Sizlerin 13 yıldır sorunlarını dinledim, elimden geleni yaptım, alnımızın akıyla Meclis’te sizlerin haklarını savundum. Manisa’nın büyükşehir olması için uğraş verdim ve bunu da başardık. 30 Mart’ta sizlerin karşısına çıktım ama bize nasip olmadı, yetki verilmedi. Bunun hata olduğunu sizler anladınız ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 63 oy oranında destek verdiniz." şeklinde konuştu.
Kendisinin AK Parti’nin 3 dönem kuralı nedeniyle 2015 Haziran ayında yapılması planlanan seçimlerde aday olmadığını belirten Tanrıverdi, "Bir dönem ara verdim. Ancak en az aday olmuş kadar çalışacağım. Her zaman Partimin Manisa’nın hizmetindeyim.” dedi.