Beşiktaş, Bursaspor ve Fenerbahçe, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bir kez daha PFDK’ya sevk edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Beşiktaş Kulübü’nün 11.02.2015 tarihinde oynanan Kayserispor - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca,
Bursaspor Kulübü’nün 11.02.2015 tarihinde oynanan Bursaspor - İstanbul Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca,
Fenerbahçe Kulübü’nün 11.02.2015 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir" denildi.
Ayrıca, Kayserispor ve Çaykur Rizespor de aynı müsabakalarda yine aynı nedenlerden dolayı PFDK’ya sevk edilirken, "Ziraat Türkiye Kupası’nın flaş ekibi Tuzlaspor’da ise teknik sorumlu Zafer Yiğit 12.02.2015 tarihinde oynanan Tuzlaspor - Manisaspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 13.02.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir" şeklinde açıklama yapıldı.