Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta mücadele eden B.B. Bodrumspor Denizli deplasmanında güçlü rakibi Sarayköyspor’u 2-1 mağlup etti.
Sarayköy İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısına iyi bir oyunla başlayan B.B. Bodrumspor’un ilk dakikalarda Tolga’nın kafa vuruşu direkten döndü. Bundan sonraki dakikalarda da oyunun hakimi olan B.B. Bodrumspor dakika 45’te Burak Emre Kayhan golü ile 1-0 öne geçti. 3 Dakika uzayan ilk yarıda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı B.B. Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Bodrum’dan gelen 150 Bodrumsporlu taraftarın yanı sıra 500 kadar Sarayköysporlu taraftarın izlediği karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf B.B. Bodrumspor oldu. Yaptığı ataklarla rakibini zorlayan B.B. Bodrumspor dakika 66’ta Onur Algül’ün golü ile farkı ikiye çıkardı. Geride olmanın verdiği hırsla oyuna iyice asılan Sarayköyspor dakika 78’te Muhammet’in golü ile farkı bire indirdi. Beraberliği yakalamak için arka arkaya ataklar geliştiren Sarayköyspor 6 dakika uzatılan karşılaşmada gol bulamayınca karşılaşmayı 2-1 B.B. Bodrumspor kazandı.
Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta mücadale eden B.B. Bodrumspor deplasmanda kazandığı bu maçla puanını 41’e çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü.
B.B. Bodrumspor önümüzdeki hafta Bodrum Şehir Stadı’nda yine grubun güçlü rakiplerinden Afyon Afjetspor ile karşılaşacak.