Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve emekliye ayrılan personel için beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi.
Polisevi’nde gerçekleştirilen gecede konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, “Bugün düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik ve dayanışma toplantısına katılım gösterip bizleri onurlandırdığınız için siz değerli mensuplarımızı ve eşlerini saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Yıllarını zor ve ağır şartlar altında teşkilatımızda geçiren, mesleğinde mutlu sona ulaşmanın onurunu yaşayan siz değerli meslektaşlarımızın bize bıraktığı mirası, toplum düzenini, insan hak ve özgürlüklerini koruyarak etkin bir şekilde yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz. Teşkilat olarak sizin her zaman yanınızda ve birlikte olmayı, yasaların elverdiği ölçüde ve imkanlarımız dahilinde sizlerin sorunlarınızla ilgilenmeyi, çözüm yolları aramayı bir nebzede olsa sizleri mutlu etmeyi amaçlamış bulunmaktayız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Unutulduğunuz hissine kapılmayın. Bu günün çalışanları olarak bizlerde bir gün görevimizi tamamladıktan sonra sizlerle birlikte olacağımız bilinci ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Sizlerin teşkilatımızın özel günlerinde de yanımızda bulunmanızı, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettirmenizi bekliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle davetimize iştirak ettiğinizden dolayı size ve ailelerinize çok teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
Emniyet Müdürü Şahne’nin yaptığı konuşmanın ardından program müzik eşliğinde yemek yenmesiyle sona erdi. Dayanışma gecesine eşleriyle birlikte katılan emekli polislerin, kendileri için düzenlenen geceden dolayı çok mutlu oldukları gözlenirken, halen görev yapan ve emekli olan meslektaşları ile bir araya gelmelerini fırsat bilerek bol bol sohbet etti.