AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Ferdi Akkaya,ürettikleri tüm projeleri Türkiye’nin kalkınması için kullanacaklarını söyledi.
Geçen yıl, Türliye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından yapılan araştırmayla Türkiye genelinde en hızlı büyüme gösteren ilk 100 şirket arasında 61. sırayı alan Akkaya Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve milletvekili aday adayı Ferdi Akkaya, Antalya ekonomisine yön veren tüm şirket sahiplerinin oylarına talip olduğunu açıkladı.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Komite Başkan Yardımcısı olarak birçok projeye imza attığını dile getiren Akkaya, meclis ve komite üyeleriyle görüşmeler gerçekleştirdiğini ve herkesten tam destek aldığını söyledi.
En hızlı büyüme gösteren şirketler arasında yer alan tek Antalya şirketinin sahibi olmasının ATSO için büyük gurur kaynağı olduğunu ve bu nedenle adaylığının tüm iş dünyası tarafından desteklendiğini dile getiren Ferdi Akkaya, işletmelere ziyaretlerde bulundu.
Şirketinin vizyon projeler üretiyor olmasının işlerini daha da kolaylaştıracağını belirten Akkaya, “Antalya ve çevre illerdeki başarılarımız aldığımız ödülle zaten tescillenmişti. Bunun yanı sıra İstanbul’daki iş dünyasıyla ticari ilişkilerimiz de üst düzeyde. Aday adaylığımızla tüm bu bilgi, birikim ve ürettiğimiz projeleri ülkemizin kalkınması için kullanmak istiyoruz. Bu konuda başarı sağlayacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.