Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor yöneticileri, Adana Valisi Mustafa Büyük’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, Asbaşkan Sedat Sözlü, Genel Menajer Fatih Yücel, Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar ve Mali Koordinatör İlbars Alpman bulundu.
Adana ASKİ Spor Kulübü Başkanı Rahmi Pekar, “Adana Valimiz Sayın Mustafa Büyük bir çok maçımıza gelerek bizlere destek oldu. Kendisi sporla iç içe olan birisi. Hatta basketbol ligini ve takımları yakından takip ediyor. Sayın Valimiz Adana için büyük bir şanstır” diye konuştu.
Adana Valisi Mustafa Büyük de “Adana ASKİ Spor, yaklaşık altı ay önce faaliyetlerine başlamasına karşın Adana olarak göğsümüzü kabartıyor. Maçları mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. Özellikle Adana ASKİ Spor’u Türkiye Kupası’ndaki büyük başarısı için tebrik ediyorum. Adana’ya büyük bir mutluluk yaşattılar. Biz de Adana Valiliği olarak tesislerin kullanımı konusunda her zaman yardımcı olmaya hazırız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü ve Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, Vali Büyük’e, adına yaptırılan 01 numaralı takım forması ve kaşkolu hediye ederek 17 Ocak Cumartesi günü Menderes Spor Salonunda oynanacak olan Hatay Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasına davet ettiler.