Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.
Zeybek, Vali Mustafa Büyük’e çiçek takdim ederek, hafta dolayısıyla yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Emniyet teşkilatında görev yapmaktan dolayı gurur duyduklarını vurgulayanZeybek, “İlimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliği için bu güne kadar sürdürdüğümüz görevimizi bu günden sonrada demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin ilkeleri ışığında, yerine getirmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Bu vesile ile haftamızı sizinle kutlamak istedik” dedi.
Vali Büyük ise konuşmasında 170. yılını kutlayan Emniyet Teşkilatının 10 Nisan Polis Günü’nü ve Polis Haftası’nı kutladığını söyledi.
Polis teşkilatının görevini yerine getirirken, yasalara tam bir bağlılık içerisinde insan hak ve hürriyetlerini en iyi şekilde gözeten bir anlayışla görevlerini yaptığını belirten Vali Büyük, “Emniyet müdürümüzün şahsında, tüm polis teşkilatına aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı ve mutlu bir hayat diliyor, tekrar haftanızı kutluyorum” şeklinde konuştu.