Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını yoğun kar yağışı altında yaptığı antrenman ile tamamladı.
Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda aldığı galibiyetlerle bir hayli moral depolayan Bursaspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını yoğun kar yağışı altında ve oldukça eğlenceli bir antrenmanla tamamladı.
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda tedavileri devam eden Serdar Aziz ve Şener Özbayraklı takımdan ayrı özel antrenman yaptı. Bir süredir tedavileri süren Cedric Bakambu ve Volkan Şen ise bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı. Isınma koşuları ile başlayan antrenman, 5’e 2 pas pres oyunu ile devam etti. Çalışmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yapıldı. Antrenmanda atılan gollerin sevincini sahada oluşan kar birikintilerinin üzerinde kutlayan yeşil-beyazlılar, yaptığı antrenmanın ardından Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. haftasında yarın saat 16.30’da Samsunspor ile Bursa Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacağı maçın saatini beklemeye başladı.