Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Doğa Koleji’nin “Atığını dönüştür, Muratpaşa’yı değiştir” sloganı ile birlikte yürüttüğü proje tamamlandı.
Çevreye ve doğaya duyarlı, bilgili, bilinçli bireyler yetiştirmek amacıyla yürütülen proje kapsamında, 325 litre atık yağ, 250 kilogram ambalaj atığı, 2 kilogram atık pil ile 4 kilogram elektronik atık, Doğa Koleji öğrencilerince toplanarak, Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ceren Şahin, sürdürülebilir çevre için geri kazanıma dikkat çekti. Şahin, “Okullarda, çevre eğitimi veriyoruz. Eğitimin yanı sıra bu tür projelerle öğrencilerde, çevre bilinci oluşturmaya çalışıyoruz. Doğa Koleji öğrenci ve öğretmenlerini kutluyoruz” dedi.
Doğa Koleji Liseler Müdürü Ayşe Gülşen Yazıcı, Doğa Koleji Girişimcilik Öğretmeni ve Okul Öğrenci Meclisi sorumlusu Burak Kara, Coğrafya Öğretmeni Gülten Tağ ve Nail Elaldı, öğrencilerin bu çalışmasının tüm kente örnek olmasını dilediklerini söyledi.