GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz ile MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündüz, mesajında, üç ayların müjdecisi Regaib Kandili'ne erişmenin mutluluğu ve heyecanı içinde olduğunu belirtti.

Üç ayların, öncelikle kişinin iç huzuru sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Gündüz, şöyle devam etti:

"Regaib Kandili'nin de bu anlamda toplum hayatımızda çok özel önemi ve vazgeçilmez yeri vardır. İnsanlarımızın yaradana daha derin şükür imkanı bulacağı bu özel gecede muhabbetin, sohbetin ve kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Bu duygular içinde İslam aleminin Regaip Kandili'ni tebrik ediyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı diliyorum."

- MHP Gümüşhane İl Başkanı Ateş'in mesajı

MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Regaib Kandili'nin İslam alemine hayırlı olmasını diledi.

Ateş, yayımladığı mesajda, üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaib Kandili'ne ulaşmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti.

Kardeşlik ve beraberliği güçlendirmeye, birlik ve beraberliği korumaya gayret gösterilmesi gerektiğine işaret eden Ateş, "Toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaib Kandili, Ramazan ayının da müjdecisidir. İnsanların kurtuluşuna vesile olan, rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha idrak edeceğiz" ifadesini kullandı.

Ateş, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı temenni ederek, İslam aleminin ve insanlığın barış, huzur içinde olmasını Allah'tan niyaz etti.