Yunusemre Belediyesi tarafından kırsal bölgelerdeki sorunları çözmek amacıyla belediye meclisince kurulan Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu, Yuntdağı bölgesindeki mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu’nda yer alan Mustafa Gürler, Mehmet Arık, Hüseyin Alp ve Tarım Danışmanı Ramiz Çoban Koruköy, Yuntdağıköseler, Yuntdağyenice ve Örselli mahallelerinde sorunları yerinde inceledi.
Gerçekleşen incelemelerde mahallerde yapımı eksik kalan hizmet binaları ve günümüzde ihtiyaç duyulan hizmetler tespit edildi. Komisyon üyeleri mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde dinleyerek, sorunları yerinde tespit etmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
Vatandaşları her konuda bilgilendirdiklerini belirten komisyon üyesi Mustafa Gürler, “Mahallelerimizde mahalle içi taş döşeme, muhtarlık binaları, sosyal sorunlar ile karşılaştık. Bu sorunları çözüme kavuşturacağız. Aynı zamanda belediyemizin değişik hizmet kollarında yaptığı çalışmaları anlatarak bilgilendirme ve hizmeti yerine getirdik. Gündemimizde olan Yuntdağının fiziki ve kültürel değerlerini tespit etmek ve kültür turizmi başlatabilmeyi amaçlıyoruz. Bu hizmeti her ay değişik mahallelerde sürdüreceğiz” dedi.