AYDIN'dan 4 dönemden bu yana milletvekili çekilen ve geçen seçimde birinci sıradan kentin tek MHP milletvekili olarak meclise giden, ancak 1 Kasım listesinde yer almayan Ali Uzunırmak'ın sosyal medya hesabı Facebook'tan kendisini eleştiren bir kişiye "Sap yemekte tecrübelisin herhalde ib…!" yanıtı şaşkınlık yarattı. Uzunırmark, bir süre sonra yaptığı yorumu sildi.
Dört dönem MHP Aydın Milletvekili seçilen ve TBMM İdare Amirliği görevinde de bulunan Ali Uzunırmak'ın 1 Kasım'da listede yer almaması Aydınlı bazı seçmenlerin tepkisini çekti. Aday gösterilmeyen Uzunırmak, Facebook hesabında "Kişi doğduğunda aileye 'Adını ne koydunuz' diye sorarlar. Benim adım 'Ülkücü-Milliyetçi Ali Uzunırmak'  paylaşımda bulundu. Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Uzunırmak'ın bu paylaşımına bir kullanıcı, "Pırasayı yerken iyi sapına gelince mee" yorumuna; Uzunırmak'ın "Sap yemekte tecrübelisin herhalde ib..!" yanıtı şaşırttıb MHP'li Milletvekili Uzunırmak, bir süre sonra yaptığı bu yorumu sildi.
Uzunırmak'ın liste dışı bırakılması karşısında bazı kullanıcılar yorumlarında MHP lideri Devlet Bahçeliyi de eleştirdi. O yorumlardan bazıları şöyle;
* Geçmiş olsun. Bahçeli'nin gözü aydın. Bir bölgeyi daha kaybettik, * Sayın Akşener ve Uzunırmak'ın listede olmaması büyük kayıp. En azından Uzunırmak Ankara'ya kaydırılabilirdi.

FOTOĞRAFLI