AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, 7 Haziran seçimleri ve mülakatlarla ilgili değerlendirmede bulundu.
AK Parti çatısı altında hizmet etmenin büyük bir onur ve gurur olduğunu belirten Altıntaş, “Yolumuz hak yoludur, yolumuz milletimizin yoludur. Bizler bu yola baş koyduk. Bu yolda milletimize hizmet eden AK gönüllü insanlara destek olmak onları omuz vermek istiyorum. Yeni Türkiye’nin inşasında bir tuğlada ben koymak istiyorum” dedi.
MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM
2002 yılından bu güne kadar girdiği her seçimde halkın takdirini alarak tek başına iktidar olan AK Parti’nin yaptığı hizmet ve yatırımlar ile halkın gönlünde yer edindiğini söyleyen Milletvekili aday adayı Altıntaş devam eden hizmet ve yatırım kervanında yer almak için yola çıktığını ifade etti. Altıntaş konuşmasında, “Halkımızın gönlünde taht kurmuş birçok yenilik ve değişimi sağlamış partimiz milletimizin refah ve özgürlüğü için mücadele ediyor. Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yolculukta Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde bu yola baş koydum. Allah’ın izni ile ülkeme, memleketime ve milletime hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.
UYUMLU ÇALIŞMAK GEREK
Aydın’a yatırım getirmek için uyumlu çalışmanın önemine değinen Altıntaş,"Aydın’ın 7 milletvekiliyle en iyi yatırımları alabilmesi için uyumlu çalışmamız gerek. Ne kadar düşünceler farklı olsa da Aydınlılara hizmet getirme noktasında fikir birliğine varmamız gerekiyor. Sonuç’ta Aydın’ın Ankara’daki temsilcisi 7 milletvekilidir. AK Parti Genel Merkezi’nde Aydın Aday Adayları ile ilgili gerçekleştirilecek mülakatlarla milletvekilliği adaylığı sürecinde önemli bir adım gerçekleşmiş olacak. Bunun için komisyon’dan çıkacak kararın Aydın’ımız için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.