Didim 75 Gençlik Oluşumu üyeleri, Didim Arif Nihat Asya İlkokuluna Beden Eğitimi derslerinde kullanılmak üzere spor malzemesi yardımında bulunuldu.
Didim’de Eğitim, Spor, Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma anlamında yardımlarını sürdüren Didim 75 Gençlik Oluşumu, Arif Nihat Asya İlkokuluna Beden Eğitimi derslerinde kullanılmak üzere spor malzemesi yardımında bulunuldu. Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkan yardımcısı Mehmet Vela, Oluşum üyeleri Mehmet Emin Öztürk, Hakan Kılıç, Şerif Erul, Faruk Uludağlı ve Mehmet Fatih Karapınar’da oluşan heyet Okul Müdürü Ufuk Kurucu’yu ziyaret etti.
Okul Müdürü Ufuk Kurucu Okulun bazı ihtiyaçları olduğunu ve bu noktada değişik dönemlerde destek istediklerini belirterek “Okulumuzun Beden Eğitimi derslerinde kullanılmak üzere malzeme ihtiyacımız vardı. Bu konuda 75 Gençlik’e talepte bulunduk. Sağ olsunlar bu talebimizi yerine getirdiler. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkan yardımcısı Mehmet Vela Okullardan gelen taleplere kayıtsız kalmadıklarını belirterek “İlçemizdeki tüm okullarımız bizim için önemli; çocuklarımıza yönelik atılacak her adımda bizlerde bir şeyler yapabilirsek çok mutlu oluruz. Umarım aldıklarımız malzemeler amacına ulaşacaktır” dedi.
Didim 75 Gençlik Oluşumu tarafından alınan spor malzemeleri Okul Müdürü Ufuk Kurucu’ya, Müdür yardımcısı Erdem Özgül ve Beden Eğitimi Öğretmeni Pınar Bidan’a teslim edildi.