Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Salon Futbolu 2. Lig karşılaşmaları Orhangazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Bursa’da oynanırken, Yalova Üniversitesi ikinci oldu. Turnuvaya Yalova Üniversitesi’nin yanı sıra Orhangazi Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Gediz Üniversitesi ve Bilecik Üniversitesi katıldı.
Beş gün süren turnuvada Yalova Üniversitesi birinci gün Orhangazi Üniversitesi ile oynadığı maçı 6-4 kazandı. Turnuvanın ikinci gününde Celal Bayar Üniversitesine 4-2 mağlup olan Yalova Üniversitesi futsal takımımız üçüncü günde rakibi Atılım Üniversitesi ile 4-4 berabere kaldı. Dördüncü günde Gediz Üniversitesini ile çok çekişmeli geçen maçı Yalova Üniversitesi 5-4 lük skorla kazanmayı başardı. Turnuvanın son gününde Bilecik Üniversitesini 11-3 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden Yalova Üniversitesi Futsal takımı turnuvayı üç galibiyet bir beraberlik ve bir mağlubiyetle tamamlayarak Celal Bayar Üniversitesinin ardından ikinci oldu.
Bursa’dan ikincilik kupası ile dönen Yalova Üniversitesi futsal takımı ve adını 1. lige yazdıran Yalova Üniversitesi futbol takımı Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu’yu ziyaret etti.