EŞİNİN 'HASAN' FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI 
Iğdır'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polislerden Denizlili Hasar Eser'in Türk bayrağına sarılı tabutu, evinden helallik alınmasının ardından tören mangası tarafından Asri Mezarlık Camii'ne getirildi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Ak Parti Milletvekilleri Bilal Uçar ve Mehmet Yüksel, CHP milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ve Melike Basmacı, Vali Şükrü Kocatepe, siyasi partilerin il başkanları, daire müdürleri ve il başkanlarının da aralarında bulunduğu 10 bin kişi törene katıldı. Şehit polis memurunun Venezuella'da eğitim gören küçük kardeşi Emre Eser, törene son anda yetişti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Emre Eser'in törene yetişmesi için yardımcı olduğu öğrenildi. 
ÜÇ GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜYDÜ 
Küçük oğluna sarılan anne Sevgi Eser, "Abin gitti oğlum, abin gitti. Köpekler aldı onu" diyerek gözyaşı döktü. Bakan Zeybekci, anne ve babaya taziyelerini iletti. Anne Sevgi Eser, Bakan Zeybekci'ye "Bu köpeklerin leşini ne zaman sereceksiniz?" diye sordu. Bakan Zeybekci'ye küçük oğlunun cenazeye yetişmesine yardımcı olduğu için teşekkür eden baba Serdar Eser, başını bakanın omzuna yaslayıp gözyaşı döktü.
Acılı baba başı Bakan Zeybekci'nin omzundayken bir eliyle de küçük oğlunun saçlarını okşayarak, "Aslan parçalarım benim. Aslan parçası gitti, öbür aslanım geldi. Allah'ım birini aldı, birini gönderdi. Üç gün sonra doğum günüydü, 20 gün sonra düğünü olacaktı. Allah'ım bu ne ya? Allah'ım bu ne acı" diyerek gözyaşı döktü.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de acılı babayı teselli ederek, "Bundan sonra beraberiz, birbirimiz için varız" dedi.
GÖZYAŞLARI TUTULAMADI
Şehit polisin bir ay sonra düğün yapacağı eşi Gül Eren'in ise çığlıkları yankılandı. Anne, baba, şehit polisin küçük kardeşi ve eşi, tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Acılı anne, oğlunun fotoğrafını öperek ağladı. Duygusal anların yaşandığı törende birçok kişi de gözyaşını tutamadı.
CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, bazı kadın polisler acılı ailenin feryatlarına dayanamayarak ağladı.
EMNİYET MÜDÜRÜ KONUŞMA YAPTI
Törende konuşan Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, şehit polis memurunun bu yıl Iğdır'da göreve başladığını, bu topraklar için can veren birçok şehit gibi ülke için şehit olduğunu belirterek, "Kardeşim Hasan; vatan için, senin için şehadet şerbeti içmeye hazır binlerce meslektaşın olduğunu bil ve sakın unutma. Ruhun şad olsun" dedi.
NAMAZI İL MÜFTÜSÜ KILDIRDI
Şehit polis memurunun cenaze namazını, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı. Cenazeye katılan yaklaşık 10 bin kişiden helallik aldı. Şehit polis memurunun cenazesi tören mangası tarafından 500 metre taşınıp, aileye teslim edildi. Mezarlıkta bulunan Polis Şehitliği'ne kadar koridor oluşturan vatandaşlar, Hasan Eren'in bayrağa sarılı tabutunu omuzlarda taşıdı. Bakan Nihat Zeybekci de anne Sevgi'nin elinden tutarak aileyle birlikte şehitliğe kadar yürüdü. Şehit polis Hasan Eren'in cenazesi Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

FOTOĞRAF