Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Lale ve Yeni Sanayi sitesindeki sanayicilere yönelik ziyaretlerine devam ettiler.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e, Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Sitelerindeki sanayicilere yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu eşlik etti.
Sabah saatlerinde Yeni Sanayi Sitesini ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, buradaki esnaf ve sanatkarlarla kısa süreli sohbetlerde yaptılar.
Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları, her zaman sanayicilerin yanında oldukları mesajını verdi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları, kalkınan ve hızla ciddi bir gelişim ağı içerisindeki bir Türkiye için Ar-Ge’ye, bilime ve teknolojiye çok büyük önem verdiklerini belirterek; “Bilgi ve teknoloji üretmek, ürettiğimiz teknolojiyi dünya pazarına sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla Sanayi Yol haritası, sektörel strateji belgeleri, geri dönüşüm statejisi, teknoloji geliştirme bölgeleri, organize sanayi bölgeleri ve KOBİ destekleri başta olmak üzere bir çok alanda yenilikçi politikalar ürettik. Nevşehir’ de bakanlıkların kredi desteği le 2002 yılı sonuna kadar herhangi bir OSB projesi tamamlanmamıştır. AK Parti iktidarları döneminde 2003-2015 yılları arasında ise 156 hektar büyüklüğünde Acıgöl ilçesinde OSB projesi tamamlanmıştır. Bu proje için 2015 yılı fiyatlarıyla, 2002 yılı sonuna kadar 381.758 TL, 2003-2015 yılları arasında ise 8. 456. 029 TL kredi kullandırıldı. Yani biz AK kadrolar olarak sanayicimizle her zaman kol kola olduk, onların yanıbaşlarında en büyük destekçileri olduk. Bundan sonraki süreçte de turizmde, tarımda ve ticarette olduğu gibi, sanayi alanında da şehrimizin potansiyellerini sanayici kardeşlerimizle el ele verip değerlendirecek ve bu sayede oluşturulacak istihdam gücü ve ekonomik hareketlilikle ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı devam ettireceğiz”dediler.
AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in esnaf gezileri devam edecek.