AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Nilüfer Ebeoğlugil, Yeni Kütahya’nın inşasında en temel gücün birlik ve beraberlik olacağını kaydetti.
Ebeoğlugil, düzenlediği basın toplantısında, "Kütahya’nın bir kadın eline ihtiyacı vardır. Cesur, çalışkan, üretken, vizyonuve buna bağlı AK Parti misyonunu kuruluşundan itibaren benimsemiş bir kadın milletvekiline ihtiyacı vardır" dedi.
Kütahya’nın temel ihtiyaçlarını tek tek tesbit ettiğini dile getiren Nilüfer Ebeoğlugil, "Yeni Kütahya’nın inşasında en temel güç, birlik ve beraberliğimiz olacaktır. Ben buna inanan birisiyim. Bu anlamda başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, Üniversitemiz, Belediyelerimiz, Valiliğimiz, Milletvekilleri ve muhakkak ki Partimizin katılımı ile eşgüdüm içerisinde meseleleri ele alarak önce Kütahya’nın bölgedeki entegrasyonunu ve sonra Türkiye senkronizasyonunu sağlayacağız. Evet, Kütahya’nın bir kadın eline ihtiyacı vardır. Cesur, çalışkan, üretken, vizyonuve buna bağlı AK Parti misyonunu kuruluşundan itibaren benimsemiş bir kadın milletvekiline ihtiyacı vardır. Bu nedenle biz buradayız ve bu değişimin merkezi yani itici gücü olacağımıza inanıyoruz. Ben halkımızın kadınlarının şehrimizi çok iyi analiz ettiğini biliyorum. Kadınımızın parlamentoda temsil edilmesinin fevkalade önem arz ettiğinin biliyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)