Uşak Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği “Ezgilerle Kadın ve Gençlerin Kariyer Sahibi Kadınlarla Buluşması” etkinlik Uşak Kız Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşti.
Etkinliğe Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz da katıldı. Öğrencilerden oluşan grubun gerçekleştirdiği müzik dinletisi büyük beğeni topladı. Konuşmacı olarak; Uşak Üniversitesinden Prof.Dr. Nuray Şahiner, Medical Park Uşak Hastanesinden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Eda Özkan, Avukat Hayrünnisa Perdahçı, İş Bankası Şube Müdürü Yeliz Çırık, Uşak Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özgül Çiftçi katıldı.
Kendi alanlarında başarılı bu 5 kadın gerek okurken gerek iş hayatında yaşadıklarını ve tecrübelerini gençlerle paylaştı. Katılımcıların ortak mesajı,’’Hepiniz bizlerden de daha iyi yerlere gelebilirsiniz, inanın ve hedefinizden asla vazgeçmeyin. En önemlisi hayatta sizi neyin mutlu edeceğine karar vermeniz ve planlayarak, yılmayarak, azmederek hedefinize, kendiniz için mutlu olmaya, ayaklarınız üstünde durmaya adım adım ilerlemeniz’’ dediler.
Öğrencilerin konuşmacılara, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu ve Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a çiçek takdiminin ardından gerçekleştirilen kokteyl ile etkinlik son buldu.