Bartın Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik komitesi olağan toplantısı, Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Tarım İl Müdür Yardımcısı Sadık Kelez, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdür V. Emine Sancar, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdür V. T.Tuğ Pehlivan, Gıda ve Yem Şube Müdür V. Özgün Toprak Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdür V. Zeynel Bostancı, Arazi Edindirme Şube Müdür V. Oktay Acıbal, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdür V. M.Engin Başbayrak, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdür V. Özkan Yoğutçu, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Kadir Toksoy, Mühendis Ahmet Gürbüz, Mühendis Barış Ata, Türkiye Ziraatçılar Derneği İl Temsilcisi Refik Yüksel Bartın Ziraat Mühendisleri Odası Temsilcisi İbrahim Yıldırım, Süt Üreticileri Birliği Temsilcisi Ali Soöz’ün katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine dair yönetmelik ve uygulama esaslarındaki değişiklikler hakkında sunum yapıldıktan sonra Bartın’da, tarımsal danışmanlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve daha etkin bir şekilde yürütülmesi için değerlendirmeler yapıldı.