Ziraat Mühendisi Hakan Çetin, MHP’den aday adaylığını açıkladı. Çetinin basın açıklamasına yoğun ilgi vardı.
Aday adaylığını açıklayan Hakan Çetin, çocukluk yaşlarından bu yana MHP’de siyaset yaptığını ve partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirtti. Çetin, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum 7 Haziran seçimlerini milletimizin geleceği açısından son derece önemli kılmaktadır" dedi.
Çetin, "İleri demokrasi kisvesi altında demokrasinin hiçe sayıldığı bir siyasi ortam oluşturmuştur. Ülkemizi borçlanmaya ve tüketime dayalı yanlış politikalar nedeniyle ciddi sıkıntılar içerisine girmiş, hane borçlanması rekor seviyede artmış, gelir adaletsizliği neticesinde işçi, emekli, memur, küçük esnaf ve çiftçimiz bitme, tükenme noktasına gelmiştir" şeklinde konuştu.
Hakan Çetin, "Bir dört yıl daha kaybetmemek için, Düzce’mizde özlenen istişare ortamını tesis etmek için, milletvekilliği makamının hak ettiği seviyeye ulaşması için, adaletsiz idareci atamalarıyla, Düzce’mizin geleceği olan çocuklarımızın feda edilmemesi için, 240 bin seçmenden 120 bininin oyunu alarak MHP’yi Düzce’de birinci parti yapmak için, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Düzce Milletvekili aday adayıyım" ifadelerini kullandı.