SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta düşme hattından bir türlü kurtulamayan Altay'da eski başkanlar, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek güçbirliği mesajı verdi.
Siyah-beyazlı dayanışma grubu önce kulübün sembol isimlerinden Eski Yüksek Divan Kurulu Başkanı Esin Özgener'i ölümünün 7. yılında Işıkkent Mezarlığı'ndaki kabri başında andı. Eski Futbol Federasyonu ve Altay Başkanı Mahmut Özgener, Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, başkanlar Nafiz Zorlu, Ahmet Taşpınar, Ömer Hızlıok, Erdinç Altınyeleklioğlu, Niyazi Konuşmaz, Mehmet Erdoğan ve Melih Tunç Tandoğan, kabir ziyaretinin ardından Gaziemir Tesisleri'nde takımla buluşup kulübün durumunu masaya yatırdı.
Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ve futbolcularla bire bir ilgilenen eski başkanlar, Gölbaşıspor maçı için 40 bin, Kahramanmaraş deplasmanı için ise toplam 60 bin TL prim açıkladı. Toplantıdan sonra Mahmut Özgener, "Camiaya hizmet etmiş bütün başkanları burada görmek mutluluk verici. Bugün ve gelecek için ne yapabileceğimizi konuştuk. Başkanlarımızla birlikte 100 bin TL'lik prim belirledik. Maddi ve manevi olarak futbolcularımızın yanındayız. Eski başkanlarımızın dayanışması sadece 1 günlük değil her zaman gerçekleştirilecektir. Burada bizden çok taraftara iş düşüyor. Takımımız yalnız kalmasın" dedi. Başkan Aslan Savaşan da, Altay'daki birlik-beraberliği gösterdiklerini söyledi.
FOTOĞRAFLI