AK Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ortaköy ilçesini ziyaret etti.
Ortaköy Belediyesi tarafından düzenlenen halk toplantısına katılan Uslu ve Bekiroğlu, burada vatandaşlarla bir araya gelerek hem sorunları dinledi, hem de yatırımlar hakkında bilgi verdiler.
Ortaköy’ün AK Parti iktidarından önce kaderine terk edildiğini dile getiren Milletvekili Salim Uslu, yılların ihmalini, ilçenin kaybolan yıllarını telafi etmeye çalıştıklarını söyledi.
3 Kasım 2002 bugüne ilçe de her alanda yatırım yapıldığını dile getiren Uslu, ilçeye yapılan yatırımların toplam maliyetinin 57 milyon TL olduğunu açıkladı.
7 Haziran seçimlerinin yaklaştığına dikkat çeken Uslu, koalisyon pazarlıkları ile Türkiye’nin geçmişte çok şeyler kaybettiğini dile getirerek, seçimde tek parti istikrarının devam etmesini istedi.
Ülkede hükümet ile cumhurbaşkanı arasında da uyum olması gerektiğini dile getiren Uslu, 2001 yılında devletin zirvesinde yaşanan krize işaret, kitapçık tartışmaları sonucu ortaya çıkan krizin tüm yükünün millete ödetildiğinin altını çizdi.
Türkiye’yi namerde muhtaç etmek isteyenlerin olduğunu belirten Uslu, içeride ve dışarıdaki şer odaklarının kirli ittifaklarla Türkiye’ye diz döktürmeye çalıştığını belirtti.
Devletin, milletin hizmetkarı olduğunu dile getiren Uslu, “Siyasetçilerin görevi millete hizmet etmektir. Sorunlar çözülemez değil. Türkiye’de kronikleşen sorunlar Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK kadrolar tarafından tek tek çözüme kavuştu. Hayal dahi edilemeyen projeler gerçekleşti. Bugüne kadar 9 seçime girdik ve hepsinden başarıyla çıktık. Şimdi yeni bir seçimin arefesindeyiz. Yeni Türkiye’nin en kritik dönemeçlerinden birisi. Önümüzdeki seçim var. Ben bu seçimlerden kendime değil, bu davaya oy istiyorum. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün” diye konuştu.
BEKİROĞLU; MİLLETLE ARAMIZA KİMSE GİREMEZ
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milletin yanında olacaklarını belirterek, milletle aralarına kimsenin giremeyeceğini söyledi.
AK Parti kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun başbakan seçilmesi ile yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açıldığını dile getiren Bekiroğlu, “Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecek. Bu kutlu yürüyüşte genel başkanımız ve başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. Milletle aramıza kimse giremeyecek” ifadelerini kullandı.
AK Parti iktidarında yapılan reform ve düzenlemelerle tüm vesayetlere son verildiğini dile getiren Bekiroğlu, bundan sonra millet iradesinin dışında bir irade veya başka bir vesayet sistemi kurmaya çalışanlara da asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
Hizmet yapmanın yanı sıra gönül kazanmanın da önemli olduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Hizmet ve gönül kazanmak bakımından AK Parti her icraatında insanı merkeze alarak büyük bir hamle yaptı. Parti olarak hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an iyi ve her an yeni işler yapmaya devam edeceğiz. Daima hizmet, daima millet aşkıyla milletin yanında olacağız” söyledi.